Yritysuinnit Keravalla la 3.10.2015 klo 16 alkaen

1.10.2015

Tervetuloa Keravalle Yritysuinteihin! Verryttely altaassa alkaa klo 15.00.

Yritysuinteihin osallistui 84 uimaria kuudesta eri uimaseurasta. Loimaan Uimaseuran 19 uimarin porukka tuli paikalle tilausajolla - ihan mahtavaa. Mukana oli myös hyvä joukko uimareita Nurmijärveltä ja Tuusulasta. SUH ja ORCA Helsinki olivat edustettuina sekä tietysti Keravan omat ihanat uimarit.

Kaikille toimitsijoille ja muille vapaaehtoistyöntekijöille lämmin kiitos kisojen järjestämisestä.    

---

OHJEITA JOUKKUEIDEN JOHTAJILLE JA UIMAREILLE

  1. Kilpailukanslia on uimahallin valvomossa.
  2. Pukukaappien avaimet jaetaan ennen verryttelyajan alkamista uimahallin kahviossa. Avaimet palautetaan kilpailun päätteeksi kahvion kassalle. Pukuhuoneisiin pääsee klo 14:45.
  3. Viestijoukkueiden kokoonpanot sekä peruutukset on ilmoitettava klo 15.30 mennessä kilpailukansliaan.
  4. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista. Jälki-ilmoittautumisaika päättyy 1 tunti ennen kilpailun alkua. Maksu on kaksinkertainen. 
  5. Kilpailuissa noudatetaan yhden lähdön sääntöä.
  6. Kilpailujen aikataulu on ohjeellinen. Kilpailujoukkueiden johtajia pyydetään seuraamaan kilpailujen etenemistä ja huolehtimaan siitä, että uimarit ovat oikea-aikaisesti lähtöpaikalla sekä myös palkintojen jaossa.
  7. Kilpailussa ei ole erillistä uintierien kokoomista. Hiljaisuutta pyydetään valvomon ja radan 1 välissä, jossa uimarit valmistautuvat eriin. Uimarien tulee nousta altaasta välittömästi erän jokaisen uimarin saavuttua maaliin. Viestiuinnissa on noustava välittömästi uimarin uintiosuuden päätyttyä häiritsemättä muiden uimarien suoritusta.
  8. Lähtöluettelot ja tulokset ovat nähtävillä lastenaltaan viereisellä seinällä.
  9. Palkinnot jaetaan radan 6 läheisyydessä lajien 10, 18 ja 22 jälkeen.
  10. Tulokset toimitetaan Suomen Uimaliittoon ja osallistuneille seuroille sekä ovat näkyvillä Keravan Uimareiden verkkosivuilla keui.sporttisaitti.com vuorokauden sisällä kilpailusta.

Tervetuloa Keravalle !!

 

Kristiina Jyrkkänen, kilpailusihteeri, p. 040 740 2191