Tervetuloa Keravan Uimareiden kotisivuille

Keravan Uimarit on vuonna 1993 perustettu uimaseura, jonka tavoitteena on kaikenikäisten henkilöiden monipuolisen uintiurheiluharrastuksen lisääminen Keravalla.

Korkeatasoisten koulutettujen ohjaajien ja valmentajien avulla lapsille ja nuorille uimareille mahdollistetaan hyvän uintitekniikan oppiminen.

Kilpailemisesta kiinnostuneille uimareille luodaan ensiluokkaiset mahdollisuudet hyviin suorituksiin niin kansallisella kuin kansainvälisellä tasolla.

Seuran toimintamuotoja ovat: uintiharrastetoiminnan aloittaminen, jatkaminen ja säännöllinen harrastaminen. Uutena lajina Keravan Uimarit tarjoaa mahdollisuuden juniori vesipalloon (ikäluokat D ja E). Kurssitoimintana järjestämme lapsille alkeisuintikursseja ja aikuisille uintitekniikkakursseja, josta on luontevaa jatkaa mastersuintiin.

Keravan Uimarit toimivat puitteiltaan kansainvälisen tason olosuhteissa Keravan uusitussa uimahallissa.

Uutislista