Jäsenhakemus

Seuranjäseneksi :

Keravan Uimarit ry:n jäsenyyden hakeminen

Keravan Uimarit ry:n jäseniä ovat seuran uimarit, valmentajat ja toimihenkilöt. Haluttaessa myös perheenjäseniä voidaan ottaa seuran jäseniksi tietyin ehdoin (katso perhejäsennys alla). Seuran 15 vuotta täyttäneillä jäsenillä on äänestysoikeus seuran vuosikokouksissa.

Yksilöjäsenmaksu 25 e/vuosi. Uimarit, valmentajat ja toimihenkilöt. Ilmoita UUSI jäsenyyttä hakevan yhteystiedot alla olevalla lomakkeella.

Perhejäsenmaksu 40 e/vuosi. Uimarit, valmentajat ja toimihenkilöt sekä heidän perheenjäsenensä. HUOM ! Ilmoita kaikkien jäsenyyttä hakevien nimet ja yhteystiedot, ilmoita UUSI jäsen alla olevalla lomakkeella.

Huomautus! Perheenjäseniksi voidaan ilmoittaa uimarin, valmentajan tai toimihenkilön samassa taloudessa kirjoilla olevat vanhemmat tai huoltajat. Ks. perheen tarkempi määrittely http://www.stat.fi/meta/kas/perhe.html

Ilmoittaudu uudeksi jäseneksi (ei kurssilaisille) :

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.