Lasten kurssit

Alkeisuinti

Alkeisuintikurssi on tarkoitettu uimataidottomille lapsille (vähintään 6v). Opetus tapahtuu lastenaltaassa (1/2 allasta kurssikäytössä) yhden ohjaajan opastuksella. Altaan koosta ja ohjaajamitoituksesta johtuen ryhmän maksimikoko on 10 osallistujaa.

Alkeisuintikurssin yleiset tiedot
Kurssin hintaKurssimaksu 110 €
Kurssijäsenyys 5 €
Uimahallin sisäänpääsymaksut
Yhteystiedotalkeisuinti@keravanuimarit.fi
Harjoitukset

2 krt/vko, 30 min/krt
yhteensä 20 harjoituskertaa

Harjoitukset Maanantai ja Perjantai iltaisin

Tavoitteet

Tavoitteena on oppia uimaan seuraavin mittarein:

1. yhtäjaksoista uintia 25m vatsallaan ja selällään
  2. veteen puhaltaminen ja sukeltaminen
  3. kelluminen selällään ja vatsallaan
  4. vapaauinnin alkeet
  5. valmiudet osallistua harrasteuinnin tasoryhmään 1
HuomioitavaaKurssin hintaan sisältyy uimakouluvakuutus Uimaliiton kautta. Vakuutusta varten tarvitsemme ilmoittautumisen yhteydessä myös kurssilaisen hetun. Tälle on oma kenttä. Jos koette, että vakuutusturvanne on ok, niin tämän voi myös jättää pois

Alkeisjatkokurssi

Alkeisjatkokurssi on tarkoitettu ja sitä tarjotaan niille alkeisuintikurssin suorittaneille uimareille, joiden uimataito ei vielä riitä harrasteuinnin tasoryhmään 1. Alkeisjatkokurssilla harjoitellaan isossa altaassa ja pääpaino on uimataidon vahvistamisessa.

Alkeisjatkokurssin yleiset tiedot
Kurssin hintaKurssimaksu 85 €
Kurssijäsenyys 5 € (kurssijäsenyys peritään vain kerran esim. alkeisuintikurssin yhteydessä)
Uimahallin sisäänpääsymaksut