Masters

Olet sydämellisesti tervetullut Masters-uimareihin, olitpa entinen kilpauimari tai vasta uintiurasi alussa!

Masters-ryhmän tavoitteena on aikuisuimareiden uintitekniikan ja fyysisen kunnon parantaminen sekä mukava, liikunnallinen yhdessäolo hyvässä seurassa. Osa ryhmän uimareista myös kilpailee, mutta ennen kaikkea itsensä kanssa!

Ryhmä jaetaan ohjaajan toimesta eri radoille ensimmäisten harjoituskertojen aikana siten, että jokaiselle uimarille löytyy varmasti omaa tasoa vastaavaa seuraa. Harjoitukset uidaan ohjattuina ja radoilla kaikki uivat samaa harjoitusohjelmaa.

Syys- ja kevätkausien alussa uidaan enemmän matkaa ja rakennetaan uintikuntoa. Myöhemmin harjoituksia muokataan valmentajan toimesta uimareiden tavoitteiden mukaan.

Masters ryhmän pääsyvaatimuksena on perusuintilajien hallinta. Riittävä taito saavutetaan käymällä Keravan Uimareiden tai jonkun muun uimaseuran järjestämällä aikuisten tekniikkakurssilla.

Peruskunto nousee harjoittelulla, joten omaa kuntoa ei kannata pelätä.

Harjoituksemme ovat lähtökohtaisesti hallin aukiolon ulkopuolella, tällöin käytössämme on 6 rataa

• Tiistai klo 20:30 - 21:30
  • Torstai klo 20:30 - 21:30
  • Perjantaisin käytössämme on 2h harjoitus yhdessä triathlon ryhmän kanssa klo 19:30 - 21:30