Keravan Uimarit ry on Suomen Triathlonliiton jäsenseura.

Triathlon-ryhmän tavoitteena on triathlonistien vapaauintitekniikan ja uinnin vauhtikestävyyden parantaminen.

Ryhmän oma harjoitus on perjantaisin 19:30 - 21:30 kahdella radalla. Harjoitus uidaan ohjattuna ja radalla kaikki uivat samaa harjoitusohjelmaa. Harjoitusmäärä vaihtelee keskimäärin 3 000 - 4 000m välillä.

Alkukaudesta rakennetaan perusuintikuntoa, kauden edetessä harjoitukset muokataan valmentajan toimesta uimareiden tavoitteiden mukaan.

Triathlon ryhmän pääsyvaatimuksena on vapaauinnin tekniikan hallinta. Riittävä taito saavutetaan käymällä Keravan Uimareiden tai jonkun muun uimaseuran järjestämällä aikuisten tekniikkakurssilla.

Peruskunto nousee harjoittelulla, joten omaa kuntoa ei kannata pelätä.

Masters harjoitusmaksulla voi käydä kaikissa harjoituksissa.

• Tiistai klo 20:30 - 21:30
  • Torstai klo 20:30 - 21:30
  • Perjantaisin 19:30 - 21:30 2 rataa
  • Sunnuntai klo 19:30 - 20:30

Jokaisella Liiton jäsenseuraan kuuluvalla jäsenellä on automaattisesti oikeus osallistua liitonalaisiin virallisiin kilpailuihin, kun hänen liittojäsenmaksunsa on maksettu ja hänen tietonsa löytyvät liiton jäsenrekisterijärjestelmästä (Suomisport) kuusi (6) vuorokautta ennen kilpailupäivää.

Lisätietoja sari.kukkonen@keravanuimarit.fi

Tervetuloa mukaan