Masters

Vastaava valmentaja : Jenni Kukkonen

Kurssin yleiset tiedot

Ryhmän nimiMasters uinti
Hinta (syksy 2019)150€ + vuotuinen jäsenmaksu sekä hallin sisäänpääsymaksu. Lisäksi osallistujilta edellytetään Uimaliiton Blue Card lisenssi
VastuuvalmentajaJenni Kukkonen
Harjoituskertoja4 krt viikossa

Tiistaina, torstaina ja perjantaina klo 20.30-21.30
Sunnuntaisin klo 19.30-20.30

Tunnin kesto (min)60
Ryhmän kokoEi enimmäismäärää
Ohjaajien lukumäärä1 + 1

Olet sydämellisesti tervetullut Masters-uimareihin, olitpa entinen kilpauimari tai vasta uintiurasi alussa!

Masters-ryhmän tavoitteena on aikuisuimareiden uintitekniikan ja fyysisen kunnon parantaminen sekä mukava, liikunnallinen yhdessäolo hyvässä seurassa. Osa ryhmän uimareista myös kilpailee, mutta ennen kaikkea itsensä kanssa!

Ryhmä jaetaan ohjaajan toimesta eri radoille ensimmäisten harjoituskertojen aikana siten, että jokaiselle uimarille löytyy varmasti omaa tasoa vastaavaa seuraa. Harjoitukset uidaan ohjattuina ja radoilla kaikki uivat samaa harjoitusohjelmaa.

Syys- ja kevätkausien alussa uidaan enemmän matkaa ja rakennetaan uintikuntoa. Myöhemmin harjoituksia muokataan ohjaajien toimesta uimareiden tavoitteiden mukaan.

Masters ryhmän pääsyvaatimuksena on perusuintilajien hallinta. Riittävä taito saavutetaan käymällä Keravan Uimareiden tai jonkun muun uimaseuran järjestämällä aikuisten tekniikkakurssilla.

Peruskunto nousee harjoittelulla, joten omaa kuntoa ei kannata pelätä.

PDF-tiedostoMasters infopaketti 2019.pdf (125 kB)
Keravan Uimareiden Masters aloitus infoa 2019