Varustetilaukset

Varustevastaava :

Keravan Uimareiden seuravarusteita (T-Paita / Huppari / Uimalakki) tilataan yhteistilauksena. Tilauksia voi tehdä milloin vain Seuravarusteiden tilaukset -webbisivun (vasemmalla valikossa) kautta mutta varustevastaava tekee toimittajalle tilauksen vasta kun yhteistilauksien minimi määrän tulee täyteen.

Uintivarusteita voit tilata itse Swimshopista,alla ohje seura-alennukseen :

Keravan Uimarit ry on liittynyt Swimshopin kanta-asiakkaaksi. Varuste- ja uimapukutilauksia voi ja kannattaa tehdä osoitteessa www.swimshop.fi. Kun teet tilauksen ensimmäisen kerran, laita tilauksessa kohtaan "Viesti myyntiosastolle" maininta, että "Olen Keravan Uimarit ry:n jäsen". Näin saat jäsenalennuksen (-10 %), ja tilaus myös rekisteröityy seuran hyväksi. Sivun alaosassa tarkempi Swimshop alennusohjeistus.

Alla linkkejä yleisimpiin varusteisiin:

Snorkkeli

Räpylät: Isompi / Mini  (kysy valmentajalta ryhmän käytäntöä)

Lättärit (kysy koko suositusta valmentajalta)

Varustepussi

PDF-tiedostoSeuramme on yhteistyössä (Bronze).pdf (313 kB)
Swimshop ohjeistus