Vesipallo ilmoittautuminen

Vesipallo ryhmiin ilmoittautumiset löytyvät alta.
Rohkeasti kokeilemaan, ensimmäiset 2 vko vain sisäänpääsy maksulla!

Kurssin yleiset tiedot

Ryhmän nimiVesipallo
Hinta40 €/kk + vuotuinen jäsenmaksu sekä hallin sisäänpääsymaksu
VastuuvalmentajaTeppo Lehtinen teppo.lehtinen@keravanuimarit.fi
Harjoituskertoja3 krt viikossa
Tunnin kesto (min)60
Ryhmän kokoEi enimmäismäärää
Ohjaajien lukumäärä1 + 1

Kaipaatko vauhtia, vettä ja mukavaa touhua altaassa? Vesipallo alkaa ensimmäistä kauttaan Keravan Uimareissa tavoitteena juurruttaa vesipallo osaksi Keravan monipuolista urheiluvalikoimaa. Ensimmäinen ryhmä muodostetaan D-junioreista (2006- 2008 syntyneet). Myös reippaat 2009 syntyneet ovat tervetulleita kokeilemaan!

Kurssi on tarkoitettu sekä tytöille että pojille.

Vesipallossa harjoitellaan pallon käsittelyä, uintitekniikoita, veden polkemista ja tietenkin pelataan. Uimataitovaatimuksena on vähintään 200 metrin uimataito, sillä altaassa eivät jalat yllä pohjaan.

Mukaan tarvitset vain uima-asun.

Harjoitusvuorot syksyllä 2019:

D-juniorit

Maanantai 18-19 (rata)

Keskiviikko 20:00-21:15 (30 min rata, 45 min koko allas)

Lauantai 8:00-9:00 (koko allas)

Toiminnan käynnistyttyä osallistumme myös muiden vesipalloseurojen järjestämiin turnauksiin sekä tavoitteena järjestää oma turnaus 2 kertaa vuodessa, syksyllä ja keväällä.

Seuraamme vesipallotoiminnassa Suomen Uimaliiton tuottamaa Vesipalloilijan polkua, jonka tavoitteena tarjota mahdollisuus harrastaa vesipalloa uimakouluista masterseihin.

Vesipalloilijan polku