Seura

Keravan Uimarit ry on vuonna 1993 perustettu uimaseura, jonka tavoitteena on kaikenikäisten henkilöiden monipuolisen uintiurheiluharrastuksen lisääminen Keravalla.

Korkeatasoisten ja koulutettujen ohjaajien sekä valmentajien avulla lapsille ja nuorille uimareille mahdollistetaan hyvän uintitekniikan oppiminen.

Kilpailemisesta kiinnostuneille uimareille luodaan ensiluokkaiset mahdollisuudet hyviin suorituksiin niin kansallisella kuin kansainvälisellä tasolla.

Seuran toimintamuotoja ovat: uinti harrastetoiminnan aloittaminen, jatkaminen ja harrastaminen. Uutena lajina Keravan Uimarit tarjoaa mahdollisuuden juniori vesipalloon (ikäluokat D ja E). Kurssitoimintaa järjestämme alkeisuinnin ja aikuisten uintitekniikka kurssien muodossa, josta on luontevaa jatkaa mastersuintiin.

Keravan Uimarit ry kuuluu myös Suomenen Triathlonliittoon

Keravan Uimarit toimivat puitteiltaan kansainvälisen tason olosuhteissa.

Seuran historiaa

Seura syntyi Keravan Urheilijoiden uintijaoston pohjalta kun silloiset aktiivitoimijat perustivat oman itsenäisen seuran Keravan Uimarit Ry:n vuonna 1993.

Jäseniä oli vuonna 1993 noin 60 jäsentä, nyt vuonna 201 jäsenmäärä on noin 230.

Seuran uimarit ovat menestyneet palkintosijoille niin kansallisissa kuin kansainvälisissäkin arvokilpailuissa.

Seuran juniorityö on tuottanut maajoukkuetasolle asti uimareita. Ensimmäisenä edustamaan pääsi Vesa Nurmiviita, tämän jälkeen maajoukkueissa on ollut 20v aikana: Janne Haapaniemi, Hanna-Maria Seppälä, Arto Haapaniemi, Tuukka Töyli,  Anna Jukarainen, Hanna Kareinen, Elmo Kiuru ja Joni Kitinoja.

Mukaan seuran toimintaan

Haemme aktiivisia vanhempia mukaan seuran toimintaan. Keravan Uimarit tulevat tarvitsemaan kilpailutoimintaan toimitsijoita.

Tarvittaessa perehdytys toimitsija tehtävään seuran toimesta.

Jos sinulla on kiinnostusta lähteä mukaan toimintaan ota yhteyttä :

tero.niemela@keravanuimarit.fi tai 040 3022040